Qui som?

  • Al llarg dels anys ens hem compromès a oferir bons productes, tecnologia fiable y domótica professional. Cada dia el lema empresarial es va adaptant als gustos i necessitats del consumidor ja que el client sempre ha de tenir la nostra atenció per a qualsevol dubte. 
  • Però al pas dels anys ens vam adonar que el mercat online cada vegada gobernava més i més… La necessitat d’oferir els nostres productes per combatre la oferta /demanda que fins ara no ens haviem adonat que pujaria d’una manera estrepitosa, cada vegada la compra de software i hardware es tendeix  a fer en línia llavors vam decidir entrar en el mon de les comandes, eventualment les compres van pujar d’una manera exagerada sent un negoci petit per a nosaltres les vendes online ens van donar un gran marge de beneficis, sempre intentant aconseguir la màxima relació qualitat per un preu ajustat.
  • Amb el pas del temps vam anar avançant i aconseguint així que certs fabricants col·laborin amb nosaltres, de manera que avui en dia siguem una de les empreses més conegudes del món informàtic.