Qui som?

  • Al llarg dels anys ens hem compromès a oferir bons productes, tecnologia fiable y domótica professional. Cada dia el lema empresarial es va adaptant als gustos i necessitats del consumidor ja que el client sempre ha de tenir la nostra atenció per a qualsevol dubte. 
  • Però al pas dels anys ens vam adonar que el mercat online cada vegada gobernava més i més… La necessitat d’oferir els nostres productes per combatre la oferta /demanda que fins ara no ens haviem adonat que pujaria d’una manera estrepitosa, cada vegada la compra de software i hardware es tendeix  a fer en línia llavors vam decidir entrar en el mon de les comandes, eventualment les compres van pujar d’una manera exagerada sent un negoci petit per a nosaltres les vendes online ens van donar un gran marge de beneficis, sempre intentant aconseguir la màxima relació qualitat per un preu ajustat.
  • Amb el pas del temps vam anar avançant i aconseguint així que certs fabricants col·laborin amb nosaltres, de manera que avui en dia siguem una de les empreses més conegudes del món informàtic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *